divendres, 27 de març del 2020

PRINCIPI I FINAL D'UNA IL·LUSIÓ

Els vint-i-quatre aventurers del Cami del Roseta'20

Sí, avui havien de marxar! 

Aquesta és la realitat, en poques hores aquest il·lusionat grup de noies i nois havien d'agafar el tren per iniciar el seu Camí del Roseta.

Han estat mesos d'espera, fins i tot alguns ho esperaven des que van entrar al centre, ara ja fa tres anys, però enguany no ha estat possible. Molts dies de trobades, molts dies de preparatius, fins i tot ja tenien  els bitllets a la butxaca, semblava que tot estava a punt, que ja ho tenien tot coll avall i que, a les 21.03 hores, d'avui divendres, s'embarcaven al Tren Hotel i que, després de dotze hores, just arribant a Sarria es plantaven davat del seu particular repte dels 115 quilòmetres per arribar a Santiago de Compostel·la..

Però un petit virus, maliciós i malvat, els ha esguinçat les il·lusions quan els haguerem de dir que el Camí del Roseta 2020 es cancel·lava.

No patiu, no us desespereu, El Camino està allí, us esperava i us continuarà esperant per oferir-vos la seva força i la seva saviduria. No perdeu mai la il·lusió, ara no pot ser, però un demà sempre és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada