dimecres, 10 d’abril del 2019

EPISODI IV, d'ARZÚA a O PEDROUZO (19,1 km)




09/04/2019

Episodi IV – d’Arzúa a O Pedrouzo

Després d’una nit com a casa, sortim d’Arzúa amb un sol tot i que els núvols estaven en presents al nostre voltant i, com no, ens han acabat acompanyant i mullant una bona part del camí d’avui. Ha estat com un joc constant, ara plou, ara fa sol, ara torna a ploure i després una bona estona de sol. Però val la pena gaudir d’aquest acompassat ball entre el Sol i la pluja, ja que el paissatge bé que s’ho val! Uns impressionants boscos d’eucaliptus, roures i faigs, amb un dens sotabosc, fan de la caminata un espectacle absolutament irrepetible. Una experiència molt recomanable, com a mínim un cop a la vida!

Ja estem a la demarcació d’A Corunya, fet que es nota per la major freqüència de llogarets i construccions més modernes. Cases rurals, segones residències, explotacions agràries més modernes, són mostres del major desenvolupament econòmic d’aquesta zona.

Hem anat fent, sense presses, per tant per fer els 20 quilòmetres hem estat més de 8 hores. No cal còrrer, el camino està allí hi porta centenars d’anys expectant, esperant-nos per donar-nos la seva saviduria.

I finalment arribem a O Pedrouzo, un poble ple d’alberg ja que es tracta del final de la darrera etapa abans d’arribar a Santiago. Ara ja estem, vint quilòmetres més i acabem aquesta nova aventura del Camí del Roseta.

Demà s’acaba!

Gina, Gregori i Jordi
Equip Camí del Roseta 2019


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada