dijous, 1 de març del 2018

Camí del Roseta, 2018


Ja falten pocs dies per marxar, el tren ens espera el dia 16 per dur-nos a Sarria i iniciar la nova aventura. I dic nova perquè cada vegada que he fet el Camino ha estat diferent!

I enguany és, d'entrada, diferent! L'Eva i jo repetim "aventura" però per la Isabel és una nova experiència amb la que tancarà la seva etapa docent. I voleu saber un secret? està molt motivada i és la més il·lusionada de tots!!! Una prova és que porta dies entrenant-se!!! Molt bé Isabel!!!

I és diferent perquè l'alumnat és nou. 9 noies i 9 nois que aniran descobrint com, sense adonar-se, el Camino els crida, com el camino els enganxa i els farà caminar sense cansament i amb moltes ganes de seguir caminant.

No sé ben bé què té el Camino, però el que sí tinc molt clar és que et crida. A més ell et diu quan hi has d'anar, i quan el necessites.

I és ben cert, ja tinc ganes de tonar a conectar, de tornar a trepitjar els camins que duen fins l'essència de tot plegat. De trobar-nos i poder escoltar-nos internament a mesura que vas avançant sobre un terra que ha estat xafat per milions de persones que han sentit, com tots nosaltres sentirem aquests dies, la crida del Camino.

Companys i companyes, el divendres setze tots junts arranquem una nova experiència del Camino.

Ja en tenim ganes!

Jordi
Caminant del Camino

1 comentari: